شماره مطلب : 1276 تاریخ ارسال : 1394/2/16 ساعت: 7:00 PM تعداد بازدیدها : 918

روش تهیه کوفته برنجی
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ یا معادل 14 عدد از "کوفته برنجی" خواهیم داشت.

مواد لازم

یک فنجان روغن؛ معادل 50 گرم. دو عدد تخم‌مرغ.

روغندو عدد تخم مرغ

نمک و زردچوبه به مقدار لازم. دو قاشق غذاخوری آرد برنج؛ تقریباً معادل 30 گرم.

نمک و زردچوبهآرد برنج

دو کاسه ماست‌خوری سرپر گوشت چرخ‌کرده؛ تقریباً معادل 600 گرم. بیست عدد آلوبخارا تقریباً معادل 100 گرم.

گوشت چرخ کردهآلو بخارا

یک فنجان برنج تقریباً معادل 130 گرم. 250 گرم سبزی کوفته پاک نکرده که حدود 100 گرم سبزی پاک‌کرده و خردکرده خواهد داد. معادل یک کاسه ماست‌خوری سبزی کوفته خردشده شامل: شبت (شوید)، ترخان، تره، جعفری، نعناع، مرزه.

برنجسبزی کوفته

یک عدد پیاز متوسط؛ معادل 100 گرم. دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی تقریباً معادل 80 گرم.

پیازرب گوجه فرنگی

یک فنجان لپه تقریباً معادل 120 گرم.

لپه

 

طرز تهیه کوفته‌برنجی
یک فنجان سرپر برنج را با یک قاشق غذاخوری نمک یکی دو ساعت خیس می‌کنیم. سپس آن را به‌صورت آبکش می‌پزیم.

کوفته برنجی

یک فنجان لپه را شسته، با کمی نمک و زردچوبه می‌پزیم تا آب آن تبخیر شود.

کوفته برنجی

دو کاسه ماست‌خوری سر پر گوشت چرخ‌کرده، یک کاسه ماست‌خوری سبزی کوفته خردکرده، برنج آبکش شده، لپه پخته‌شده، دو قاشق آرد برنج، دو عدد تخم‌مرغ و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و کاملاً ورز می‌دهیم تا مایه کوفته برنجی آماده شود.

کوفته برنجی

یک عدد پیاز را با یک فنجان روغن در یک ماهیتابه بزرگ سرخ‌کرده، کمی زردچوبه و دو قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس چهار لیوان آب اضافه کرده، می‌گذاریم تا جوش آید. به اندازه یک پرتقال کوفته‌های قلقلی درست می‌کنیم و وسط هر کوفته یک آلو قرار می‌دهیم و آن‌ها را در آب در حال جوش می‌اندازیم. بقیه آلوها را به آب کوفته اضافه می‌کنیم. در ظرف را گذاشته، تا کوفته‌ها یکی دو ساعت با شعله کم بپزد و روغن بیندازد.

کوفته برنجی

کوفته‌ها را در ظرف کشیده تا آماده پذیرایی شود.
نوش جان

کوفته برنجی

 

کالری موجود در کوفته برنجی

مقدار کالری موجود در کل این غذا 3850 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کوفته 275 کیلوکالری می‌باشد.

 

تبیان




تاریخ بروزرسانی : 1394/2/16 ساعت: 7:00 PM